Loading...

Filter Button not expanding on click in 5.7

Filter Button not expanding on click in 5.7

Home Forums QuickApps Forum Filter Button not expanding on click in 5.7

  • This topic is empty.
Viewing 7 reply threads
  • Author
    Posts
    • #4853
      Anonymous
      Anonymous
      Participant

      Hi Carrie,

         Would you mind to share with me your SharePoint version?

      Thanks,

    • #6368
      Anonymous
      Anonymous
      Participant

      It is 2010

    • #6231
      Anonymous
      Anonymous
      Participant

      could this be an installation issue?  i just discovered when adding a 'new' discussion via the webpart i am unable to do so.  nor can i edit.  the 'save and close' doesn't respond. 

    • #6232
      Anonymous
      Anonymous
      Participant

      QWP 5.7 for SP2010 works well in my environment.

      Please launch the Configuration Editor tool and fix all the red warning (if any) in your web.config file.

      Then try again.

      Also, drop a qListView on the page and try to select an item, add a new item etc.

      Please let me know the results.

      Thanks,

      NIc

    • #6233
      Anonymous
      Anonymous
      Participant

      ,

      glad that it is working for you.

      we checked the web.config and there are no errors in red.  all is green.

      Carrie

    • #6234
      Anonymous
      Anonymous
      Participant

      carrie todd wrote:

      ,

      glad that it is working for you.

      we checked the web.config and there are no errors in red.  all is green.

      Carrie

      ,

      I tried this in another client environmnet — Windows Server 2008 R2 with I.E. 8 and got these page errors when trying to use the Filter, Save and Close buttons

    • #4104
      Anonymous
      Anonymous
      Participant

      In testing a DiscussionView webpart in version 5.7, the Filter button is not expanding the filter panel even tho the webpart is configured to have the filter button on the toolbar.  IF i configure the web part to expand the filter panel on open, it does and i am able to us the filter panel.  however if i then close the panel, i am unable to open it again.  Please advise as to if anyone has also experienced this issue.

    • #6235
      Anonymous
      Anonymous
      Participant

      Hi Carrie,

      Please contact Quest Support and open a case so we can go online and try to figure out a solution for you.

      Thanks,

Viewing 7 reply threads

You must be logged in to reply to this topic.