Loading...

Menus running under List View.

Menus running under List View.

Home Forums QuickApps Forum Menus running under List View.

  • This topic is empty.
Viewing 6 reply threads
  • Author
    Posts
    • #7170
      Anonymous
      Anonymous
      Participant

      Hi ,

      n

       

      n

      Which version are you using now? Please try the latest version to take a check.

      n

       

      n

    • #7171
      Anonymous
      Anonymous
      Participant

      Thanks for the quick reply,  I work for a large multinational and the server belongs to Group Services,  I'm and end point developer so I don't have direct access to the server.   I will confirm tomorrow (Australia everyone has no gone home)  Pretty sure its SP2010 and Quickapps 6.4. 

      n

      If its any help we have another problem which is the date local gets stuffed up.  dd/mm/yyyy gets turned into mm/dd/yyyy by QuickApps ListForm.  I don't know if this will help nail the version. 

      n

      Thanks for your help

      n

    • #7172
      Anonymous
      Anonymous
      Participant

      Hi ,

      n

       

      n

      Could you show me your qListForm settings? Sorry, I am not very clear about your issue, if you can give me an example, that would be very helpful.

      n

       

      n

    • #7174
      Anonymous
      Anonymous
      Participant

      ,

      n

      I think I found the release notes for the fix.

      n

    • #7219
      Anonymous
      Anonymous
      Participant

      Hi ,

      n

      What's the QuickApps version you currently using? Please give me the version number and the build number in the about dialog of the QuickApps web part.

      n

      I cannot see your issue on v6.5:

      n

      n

      n

      Thanks,

      n

    • #4697
      Anonymous
      Anonymous
      Participant

      Hi,

      I have a problem where the Cascading Menu and the Context menus are running under the List Views.  Any ideas why this is happening and what config changes need to be made to the servers.  (The same issue on Chrome IE and Firefox).

      Thanks

    • #7222
      Anonymous
      Anonymous
      Participant

      Hi

      n

      n

      It's 

      n

      Version 6.3 (Build 2014.3.28)

      n

      n

Viewing 6 reply threads

You must be logged in to reply to this topic.