Loading...

qListView !New Icon missing

qListView !New Icon missing

Home Forums QuickApps Forum qListView !New Icon missing

  • This topic is empty.
Viewing 5 reply threads
  • Author
    Posts
    • #6219
      Anonymous
      Anonymous
      Participant

      Sharepoint 2007 ver 12.0.0.6421

      Quest Web parts for Sharepoint ver 5.7 Build 2010.3.15

    • #5283
      Anonymous
      Anonymous
      Participant

      Hi Paul,

        Can you please share with me your SharePoint and Quest Web Parts versions?

      Thanks,

    • #6220
      Anonymous
      Anonymous
      Participant

      Hi Paul,

        I hope that I'm not mistaken but QWP never had that feature implemented. I checked QWP 5.7 for SP2010 and QWP 5.3 for SP2007 and I couldn't see it.

      Also I checked the docs and I could not find any reference.

    • #6221
      Anonymous
      Anonymous
      Participant

      I was afraid that is what you would say. I guess I should be that in as a request for a future release. Thanks for checking on it for me.

    • #4342
      Anonymous
      Anonymous
      Participant

      When I put a OTB document library view on a page in the site that the document library resides the !New icon appears when you upload a new document but

      if I put the qlistview in a different site and display the documents on another site that the document library does not exist on when a new

      document is uploaded it does not display the !New icon in this qlistview. Why does it not display it?

    • #6222
      Anonymous
      Anonymous
      Participant

      Hi Paul,

        Your input is important for us and I recorded your request. This is the reference number US#203662.

Viewing 5 reply threads

You must be logged in to reply to this topic.